Xclusive


Verkkotunnus

Paketin hintaan sisältyy .com, .net, org, .eu, info, biz tai .name ?päätteisen verkkotunnuksen rekisteröinti ja vuosimaksu. Monista kilpailijoista poiketen vuosimaksu kuuluu hintaan myös tulevina laskutuskausina. Hinnoittelu koskee myös muilta palveluntarjoajilta Osoite Internetin hallintaan siirrettyjä verkkotunnuksia.


Käyttöjärjestelmä

Palvelimen käyttöjärjestelmänä on vakaudestaan tunnettu Linux jakelu Debian. Debian GNU/Linux on yksi vanhimmista Linux-jakeluista, ja sitä kehittää yli tuhannesta henkilöstä koostuva Debian-yhteisö. Debianin perusajatuksia ovat avoimuus ja luotettavuus, ja erityisesti teknisen vakautensa vuoksi sitä on hyödynnetty monen muun jakeluversion pohjana.Sähköpostilaatikot

Kotisivutilaan kuuluu 50 kpl sähköpostiosoitteita. Jokaiseen osoitteeseen voidaan kytkeä sähköpostilaatikko tai vaihtoehtoisesti voit myös uudelleenohjata sähköpostiosoitteen toiseen osoitteeseen.


MySQL-tietokannat

Paketin sisältämät viisi MySQL-tietokantaa mahdollistavat lukuisten dynaamisten verkkosivujen toteutuksen. Staattisen html-koodin sijasta osa verkkosivujen sisällöstä voidaan tällöin hakea tietokannasta. MySQL:llää voidaan käyttää myös valmiiden tietokantasovellusten kanssa. Internet on täynnä ilmaisia laadukkaita tietokantoja hyödyntäviä verkkosovelluksia.
PHP5-tuki

PHP on palvelinpuolen ohjelmointikieli, joka mahdollistaa dynaamisten verkkosivujen teon. Exlusive-paketti sisältää ajantasalla olevan uusimman vakaan version PHP:stä. Pyynnöstä asennamme myös tarvitsemiasi PHP:n lisäosia.Webmail

Käytössäsi on monipuolinen selainpohjainen sähköpostien lukujärjestelmä, jolla luet ja lähetät sähköposteja mistä tahansa. Ainoa mitä tarvitset on toimiva Internet-yhteys ja selain.
Hallintapaneeli

Monipuolisen hallintapaneelin avulla luot uudet sähköpostiosoitteet, tietokannat ja hallitset liittymäsi salasanoja helposti. Hallintapaneeli toimii selaimen avulla, joten voit määrittää asetuksia mistä tahansa ja milloin tahansa.


Aliverkkotunnukset

Xclusive webhotelpakettiin kuuluu oletuksena 5kpl aliverkkotunnuksia. Aliverkkotunnuksien avulla yhteen verkkotunnukseen voidaan kytkeä uusia toimintoja ja sivukokonaisuuksia. Esimerkiksi verkkotunnukseen yritys.fi voidaan kytkeä osoite kauppa.yritys.fi.


Tilaa palvelu

48.36€ / kk (sis. ALV 24%)

Näytä ALV 0%

Sopimusjakso ja laskutuskausi ovat 12 kuukauden pituisia.

Ominaisuudet  

 • Linux -käyttöjärjestelmä
 • 20000 megatavua palvelintilaa
 • Hallintapaneeli
 • Normaalisähköpostilaatikoita 200 kpl
 • MySQL-tietokantoja 15 kpl
 • Aliverkkotunnuksia 5 kpl
 • PHP5 -tuki
 • Ilmainen eu, .com, .net, .org, .info, .biz tai .name verkkotunnus
 • Ilmainen tuki

Lisäpalvelut  

 • Aliverkkotunnukset 3.08€ / kk
 • Tietokannat alkaen 11.16€ / kk
 • Sähköpostilaatikot alkaen 1.23€ / kk

Osoite Internet

World Trade Center
Aleksanterinkatu 17
FIN-00100 HELSINKI

Asiakaspalvelu

Arkisin klo 9-17
09-6226 2230
asiakaspalvelu@osoite.fi

Laskutus

Arkisin klo 9-17
09-6226 2240
laskutus@osoite.fi

Myynti

Arkisin klo 9-17
09-6226 2220
myynti@osoite.fi